miércoles, 6 de mayo de 2009

Os sabores particulares...

Hoxe prefiro o sabor amargo da laranxa que o doce do chocolate. Estiven a pensar, que xa que parece que isto poida que chegue a ter un éxito (mínimo), polo menos entre nós, que estamos a traballar nisto como se fose o único que existe nas nosas vidas. Temos unha vida paralela (aínda que non o pareza) ó noso mundo laboral.

Non me gustaría que isto se convertise na "Pronto", pero non estaría mal subir algunha "receta"; se alguén quere unha boa sobremesa recomendo fresóns con chocolate fundido, anacos de laranxas tamén molladas en chocolate pero cun toque de canela. E se algúen adora a manteiga, o azucre e as galletas recoméndolle que probe unha "galleta holandesa".

Recomendacións da chef: laranxa con chocolate ou fresas, forêt noir, galletas holandesa, batido de vainilla, cacao amargo con leite frío, chocolate branco con froitos silvestres (en taza), linguas verdes con pica a pica, chocolate branco con améndoas...

Sorte e bo paladar!

1 comentario:

  1. Temos unha vida paralela???
    comezo a dubidalo...Levamos unha semana de familia que non se separa...jajaja!

    ResponderEliminar